Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
darek47 ... (9748 niezalogowanych)
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
Gruzin napisał:
[quote] Drażnią mnie takie wypowiedzi typu "mózg ci wypaliło", "forumowa łazęga" itp. bo odrobina prawdy tak strasznie boli.

całego świata nie uleczysz na forum jak w życiu różnych ludzi spotykasz. rób swoje i już. wiele osób czyta, nie odpisując (z obawy przed lawiną bezsensownych ataków?z lenistwa?a może nie widzą sensu?). niekoniecznie muszę się zgadzać z tobą we wszystkich tematach, żeby uważać, że masz coś do powiedzenia. także mów, słuchacze są
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
701 Postów
Ada xxx
(zzzzzzzzzzzzzzzzzzzz)
Wyjadacz
nie,no nie porownuj Gruzin forum mn do onetu,gdzie rzeczywiscie 95% to dzieci neostrady i trolle,ktore ciezko wytepic,bo nie musza piszac komentarzy nawet sie logowac
ale zawsze czytam pod kazdym artykulem komentarze,bo czesto zbierze sie fajna grupa osob w jakims temacie z duzym poczuciem humoru i mozna sie niezle posmiac
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...ojo joj,jaka to wielka krzywda sie dzieje!
nie rozumieja,malego gruzinka,a taki madry chlopczyk.
wracaj gruzinku do przedszkola,tam pani cie zrozumie i da...plusika!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1485 Postów
Darek ...
(ulv72)
Maniak
Gruzin napisał:
Hahaha.. Prawda w oczy kole i teraz forumowa szlachta będzie próbować się mnie pozbyć bom niewygodny.

Nigdy nie byłem zarejestrowany na żadnym innym forum.. i wiecie co? Zaczynam również żałować że się tutaj zarejestrowałem. Żygać sie chce od tego psiego ujadania jeden na drugiego, bluzgania i wycia jak to wszystko jest beznadziejne, jak ktoś ma odmienne zdanie (nie daj Boże pozytywne) to od razu jest nazwany łazęgą.samochwałą, obłudnikiem..
Ludzie czy wy do jasnej cholery umiecie normalnie rozmawiać, czy zawsze musicie sie kłócić?

Od kilku lat skutecznie opierdalam Norwegów za stereotypy i negatywne komentarze na temat Polaków. Produkuje się jak Słowacki z Rejem żeby przedstawić Polskę i Polaków w jaknajlepszym świetle.. po lekturze tego forum ze strachem dostrzegam jak bardzo się pomyliłem! Współczuję tylko Polakom którzy na prawde są w porządku i muszą ciągnąć za sobą opinie kreowaną przez takich buraków.

Jeśli macie jeszcze coś do dodania to poprosze o konkretne argumenty. To jest forum DYSKUSYJNE (dyskusja - wymiana argumentów). Zamknęliście się wokół tego że Gruzin jest BE i teraz cokolwiek nie napisze to wam sie coś nie podoba. Jeśli macie zamiar kontunuować głupie bluzgi i docinki to dajcie se siana, bo ja mam to naprawde głęboko w dupie. Za minutę kończy się przerwa na kawę i wciskam krzyżyk w rogu tego okna. Jedyne co pozostaje to refleksje na temat rzeczowych argumentów. Reszta to bezwartościowe śmieci.

P.S. Nigdy nie napisałem tutaj czegokolwiek obudnego lub nieprawdziwego.. a jeśli ci brakuje ciepła retier to kup se piecyk.

a sam se daj siana i po sprawie, po co ci sie tak denerwowac ? urodzie to szkodzi... podobno...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ulv72 napisał: a sam se daj siana i po sprawie, po co ci sie tak denerwowac ? urodzie to szkodzi... podobno...
Co prawda ...to prawda... tu trzeba duuużo luzu ale do własnej Osoby...
Słowacki...Rej ... to bardzo wysoka półka...trudno do niej dosięgnąć dzisiaj nawet tym po studiach , co dopiero klasie zawodowej i średniej...A na emigracji większa część to właśnie takie Średnie i niepełne....
ZALICZYLI Anglię Irlandię niektórzy Islandię i w globalnej biedzie zjechali się do Norge bo Tu RAJ ...
Jednak zachowania i nawyki zawsze pozostaną na swoim miejscu ...
A TE FORUM WYZWALA ZACHOWANIA NIEKONTROLOWANE...
TU TRZEBA samemu się kontrolować...
TU by zaistnieć trzeba Walczyć ... ,być nie tylko Sobą , trzeba nieraz założyć maskę i dać sobie luzu ... .
SŁOWACKI w czasach sobie współczesnych też nie był święty i walczył w Swoim środowisku o przynależne miejsce ...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
...ojo joj,jaka to wielka krzywda sie dzieje!
nie rozumieja,malego gruzinka,a taki madry chlopczyk.
wracaj gruzinku do przedszkola,tam pani cie zrozumie i da...plusika!

Widzisz jakąś różnicę między onetem a tym truskawkowa? Bo ja nie.

Panie ładny czy ty nie widzisz jakie to prostackie? Takie odzywki działają w podstawówce albo na wiejsckich dyskotekach. Tutaj spotykają się dorośli ludzie. Widzisz, ciebie zadowala pisanie na forum dla samego pisania, na temat lub nie, niektórym to nie wystarcza i beszczelnie marzy im się kulturalna dyskusja na konkretne tematy.. no cóż głową muru nie przebijesz.

Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...to,po co cytujesz prostackie posty.
chcesz komus zaimponowac (truskawkowej) swoja dorosloscia,czy znajomoscia wiejskich dyskotek?

czytajac to co piszesz,ty masz taki twardy leb,ze spokojnie uleglby nawet mur chinski ( o berlinskim niewspominajac)
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1222 Posty
ladny pan
(panladnyzrodzina)
Maniak
...przy okazji,o jakiej kulturalnej dyskusji ty mowisz?

99% swoich postow zaczynasz od slow: nie macie racji,znowu bredzicie,piszecie bzdury itd.
malo tego,lzesz w zywe oczy (o swoim niebycie na innych forach) robiac w ten sposob kretynow,z ewentualnych chetnych,do wymiany pogladow...
...i to jest wedlug ciebie to,o czym inni marza,w kulturalnej dyskusji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Gruzin napisał:...Widzisz jakąś różnicę między onetem a tym truskawkowa? Bo ja nie.
Co prawda pytanie jest do truskawkowej jednak i ja odpowiem ...
Jest zasadnicza różnica ... Tu większość pisze tematycznie ..ponadto łączy nas w taki lub inny sposób Norge...
A ,że z nudów ....lub innej przyczyny są też i tematy o DUPIE-MARYNY... no cóż ...
Przecież nie jesteśmy "Zwierzętami "...Tylko Ludźmi ... i od czegoś mamy te swoje na całe szczęście różne mózgownice...
PRZYRÓWNYWANIE..- M N- do Onetu to mocne przegięcie...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
95 Postów
M C
(Gruzin)
Początkujący
...przy okazji,o jakiej kulturalnej dyskusji ty mowisz?

Podstawą kulturalnej dyskusji jest umiejętność czytania ze zrozumieniem.

Po pierwsze napisałem że nie byłem zarejestrowany na żadnym innym forum (sugerowałeś że nie chciano mnie na jakimś innym). Mowa o forum Onetu, tam się nietrzeba rejestrować i każdy pisze co chce, czesto kompletnie nie na temat, byle komuś dokopać. CZASAMI tutaj tez to tak wygląda, (patrz twój poprzedni post)

Po drugie ja nie atakuje ludzi, tylko stawiam kontr-argumenty. Jeśli piszę "Piszecie bzdury" oznacza to że się nie zgadzam z pewnymi poglądami, argumentami na forum i nie oznacza to "Wszyscy jesteście głupi i śmierdzicie". Jako równorzędny użytkownik forum masz prawo się ze mną nie zgadzać i podważyć moje argumenty podając swoje i na tym polega kulturalna dyskusja. Przepraszam.. następnym razem będę dodawał "Moim zdaniem.. piszecie bzdury..".
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok